MXC ( mexc Davet kodu ) 15LQV

 MXC ( mexc referans kodu )

MEXC'NİN referans Kodu ve Avantajları

MEXC'NİN Davet kodu ve Avantajları

MEXC Exchange, dünyanın en çok kullanılan 50 kripto borsasından biridir ve şu anda işlem hacmine göre 45. sırada yer almaktadır. Bu nedenle, MEXC'YE başvuru kodu ve MEXC'YE exchange başvuru kodu aramaları da artmaktadır.

mxc borsası referans kodu

Özellikle yeni çıkan kripto para birimleri ve tokenleri listeleyen ilk borsalardan biri olduğu için MEXC Exchange, her geçen gün daha fazla yatırımcının dikkatini çeken bir kripto borsası olmayı başarıyor.


Gün geçtikçe artan popülaritesi ile birlikte MEXC'YE üye olmak isteyen kripto para yatırımcıları ve kripto token yatırımcıları da artıyor ancak bu üyelikleri oluştururken kullanılacak referans kodunu bulmakta zorlanıyorlar.


Bir önceki yazımız olan MXC Yönlendirme Kodu ve Avantajları başlıklı makalemiz, MXC Exchange'in isim değişikliği ve MEXC Exchange'e dönüşmesi nedeniyle güncellendi.

1 MEXC'NİN Davet kodu Kodu nedir? 15LQV

1.1 MEXC'NİN Davet kodu Kodu Ne İşe Yarar?

1.2 MEXC'NİN referans kodu Kodu Nasıl Kullanılır?

1.3 MEXC'YE referans kodu Kodu Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

1.4 MXC Yönlendirme Kodu nedir?

1.5 MEXC'NİN Yönlendirme Kodu Daha Sonra Kullanılabilir Mi?

1.6 MEXC'YE Yönlendirme Kodunu Kullanmayı Unuttuysam Ne Yapmam Gerekir?

1.7 Mexc'yi Nasıl Kullanabilirim?

1.8 MEXC'NİN Referans Kodu Nasıl Alınır?

Mexc'nin Yönlendirme Kodu Nedir?

Mexc'ye Yönlendirme Kodu, Mexc'de komisyon ve işlem ücreti indirimi sağlayan koddur.


Makalemizi okumaya devam etmeden doğrudan% 30 indirimli MEXC'YE yönlendirme koduna ihtiyacınız varsa, aşağıdaki gibidir:


MEXC'YE Davet kodu : 15LQV


Mexc'ye kaydolurken Mexc'nin Değişim yönlendirme kodunu almak istiyorsanız, buraya tıklayabilirsiniz.


Mexc'nin Değişim yönlendirme kodu ile mexc'nin tüm işlem ve komisyon ücretlerinden yararlanma olanağına sahip olacaksınız.


Yeni bir üyelik oluştururken, MEXC Exchange size üyelik formunda yönlendirme kodu olarak yönlendirme kodu girebileceğiniz bir alan verir, ancak sonunda isteğe bağlı bir ifade ekler.


Bu durum aslında şu anlama gelir; MEXC'YE üye olurken bir MEXC'YE Exchange referans kodu girmeniz zorunlu değildir ve referans kodunu girmeden üyelik oluşturma şansınız vardır. Ancak, bir MEXC'YE Exchange üyeliği oluştururken bir başvuru kodu girmezseniz, bunun sizin için değil, Mexc'ye bir avantaj sağlayacağına dikkat edilmelidir.


MEXC'NİN Yönlendirme Kodu Ne İşe Yarar?

Mexc'ye Havale Kodu ile MEXC'YE Havale yoluyla yapacağınız tüm alışveriş, satış ve kripto para transferlerinde %30'a varan indirim avantajına sahip olacaksınız.


Normal şartlar altında, tüm kripto borsaları gibi, Mexc'nin Borsası da bir referans kodu girmenizi gerektirir ve referans kodu olmadan üye olmanızı sağlar. Çünkü bu durum kripto borsalarında yani Mexc'de işlem gören bir durum.


Mexc'nin Değişim Yönlendirme Programı ile yönlendirme kodları oluşturulur ve MEXC'NİN bu referans kodunu oluşturan kişinin referans koduna üye olan kişiler sayesinde referans kod sahibi ve referans kod sahibinin referansları ile topladığı komisyon ve işlem ücretlerini paylaşır.


Yönlendirme kodu sahibi, MEXC'NİN verdiği% 30 komisyon payını yönlendirmeleriyle paylaşır ve böylece hem referans kodu sahibi hem de referanslar kazanır.


Bir kullanıcı Mexc'ye yönlendirme kodu olmadan Mexc'ye üye olursa, tüm komisyon ve işlem ücreti gelirleri Mexc'ye ait kalır ve kimseyle paylaşılmaz. Bu durumda üyeler herhangi bir komisyon indirimi ve işlem ücreti indirimi olmaksızın işlemlerine devam ederler.


Bu nedenle, Mexc'ye havale koduyla Mexc'ye kaydolmak çok önemlidir. Mexc'nin yönlendirme kodu olmadan üye olmak herhangi bir avantaj sağlamaz, aksine komisyon ücretlerinin ve işlem ücretlerinin tam tutardan tahsil edilmesinin dezavantajını sunar.


Aslında bu komisyon ücretleri ve işlem ücretleri çok ciddi rakamlar değil ancak kripto borsalarında sürekli alım satım işlemleri olacağı ve birden fazla para yatırma ve çekme işlemi olacağı için bu düşük ücretler toplamda oldukça iyi ücretlere dönüşüyor.


Özetle, Mexc'ye MEXC'YE Havale Koduyla kaydolmak her durumda avantajlıdır ve MEXC'YE havale kodu olmadan üye olmak ve hesap açmak sizin zararınıza MEXC'YE Havale yararınadır.


Mexc'nin Yönlendirme Kodu Nasıl Kullanılır?

Mexc'nin Referans Kodu ve Sağladığı Avantajlar


Yukarıda üyelik oluşturma ekranında Yönlendirme Kodu (İsteğe Bağlı) yazan bölüme sizin için özel olarak oluşturduğumuz %30 indirimli 15LQV Mexc'ye Davet kodunu ekleyerek üyelik oluşturursanız, MEXC'YE yönlendirme kodunu başarıyla kullanabileceksiniz.


Mexc'ye Yönlendirme Kodu Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Mexc'nin Yönlendirme Koduyla ilgili en sık sorulan soruları ve bu soruların yanıtlarını bu bölümde bulabilir veya sorularınızı yorumlarınızla birlikte gönderebilirsiniz.


MXC Davet Kodu Nedir?

MXC Başvuru Kodu, MXC Değişiminin eski adı olan MXC Değişiminin özel başvuru kodudur. Bu yönlendirme kodları hala mevcut ve katkıda bulunurken, yalnızca MXC yönlendirme kodu, MXC Exchange yönlendirme kodu gibi terimler MXC olarak güncelleştirildi.

MEXC'NİN Yönlendirme Kodu Daha Sonra Kullanılabilir Mi?

Mexc'nin Değişim Yönlendirme Kodu yalnızca üyelik oluşturma ekranında girilebilir. Üyeliğinizi MEXC'NİN başvuru kodu olmadan oluşturursanız, başvuru kodunu daha sonra giremezsiniz.

MEXC'NİN Yönlendirme Kodunu Kullanmayı Unuttuysam Ne Yapmam Gerekir?

MEXC Exchange yönlendirme kodunuzu kullanmayı unuttuysanız ve hesabınızı yönlendirme kodu olmadan oluşturduysanız, maalesef hesabınızı bu şekilde kullanacaksınız veya yeni bir hesap oluşturmanız gerekecektir.

Mexc'yi Nasıl Kullanabilirim?

Mexc'yi nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız ve bir kullanım kılavuzuna ihtiyacınız varsa, MEXC'Yİ Değiştirme ve Ayrıntılı Kullanım Kılavuzu başlıklı makalemizi inceleyebilirsiniz.

MEXC'NİN Referans Kodu Nasıl Alınır?

Mexc'nin Değişim yönlendirme kodunu nasıl alacağınızı merak ediyorsanız, üyeliğinizi 15LQV koduyla oluşturabileceğiniz veya buraya tıklayarak doğrudan MEXC'NİN yönlendirme koduyla üye olabileceğiniz için artık arama yapmanıza gerek yok.