binance varlık kurtarma başvurusu nasıl yapılır

binance varlık kurtarma başvurusu nasıl yapılır

Kripto Yatırma/Çekme | Binance Support

Binance'te Kripto Nasıl Yatırılır? Yatırdığım Varlık Neden Henüz Hesabıma Geçmedi? Yanlış Yatırma Özeti Yanlış veya Eksik Etiket/Memo ile Yatırılan Kriptolar Nasıl Geri Alınır? Yatırılan ancak Ulaşmayan Fonlar Self Servis Kurtarma ile Nasıl Geri Alınır?

Yanlış Adrese Gönderilen Coin'ler Nasıl Kurtarılır 

Binance varlık kurtarma başvurusu. Binance hesabınıza XRP ve XLM gibi bir kripto para aktarırken memo/tag gibi bilgileri eksik ya da yanlış girdiyseniz varlık kurtarma başvurusu yapabilirsiniz. Binance varlık kurtarma işlemi için başvuru sayfasında gerekli bilgileri girerek Binance’e başvurunuzu gönderebilirsiniz.

Yanlış veya Eksik Etiket/Memo ile Yatırılan ... - Binance

Binance'de listelenmiş olan kriptoların yatırma işlemleri. Geri almaya çalıştığınız kripto Binance'te desteklenmiyorsa, lütfen self servis kurtarma yoluyla geri almayı deneyin ; Çekim işleminiz için yanlış adres veya etiket/memo girdiyseniz Binance size yardımcı olamayacaktır.

Yatırdığım Varlık Neden Henüz Hesabıma Geçmedi? | Binance

1. Yatırdığım varlık neden henüz hesabıma geçmedi? Fonların harici bir platformdan Binance'e transfer edilmesi üç adım içerir: Harici platformdan çekim Blockchain ağı doğrulaması Binance'in fonları

SSS | Binance FAQ

Binance hizmetlerini kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız yanıtını buradan bulabilirsiniz

SMS Doğrulaması Nasıl Sıfırlanır? | Binance

SMS kodlarını normal bir şekilde alamıyorsanız, bu adımları takip ederek SMS Kimlik Doğrulamasını sıfırlamayı tercih edebilirsiniz:1. [Güvenlik doğrulaması kullanılamıyor mu?] öğesine tıklayın.2. 

BEP20 Nedir? BEP20 Adresi Nedir? BEP20 Coin Kurtarma 

BEP20, Binance Smart Chain ağı üzerinde bulunan token’ler için kullanılan bir token standardı. Binance Smart Chain, EVM (Ethereum Sanal Makine) ile uyumlu ve Ethereum ile aynı adres formatını kullanıyor. Ethereum zincirinde bulunan token’ler ise ERC-20 standardını kullanıyor.

Hesabın E-posta Adresi Nasıl Değiştirilir? | Binance

Binance hesabınıza giriş yaptıktan sonra [Profil] - - [Güvenlik] öğesine tıklayın. [E-posta Adresi] öğesinin yanındaki [Değiştir] tuşuna tıklayın. Ayrıca buradan da doğrudan erişebilirsiniz. Kayıtlı e-posta adresinizi değiştirebilmek için Google Doğrulama ve SMS Doğrulamasını (2FA) etkinleştirmiş olmanız gerekir.

Google Doğrulaması Nasıl Sıfırlanır? | Binance

Binance hesabınıza giriş yaptıysanız ancak Google Authenticator Uygulamanıza erişiminizi kaybettiyseniz ya da uygulama çalışmıyorsa, şu adımları izleyerek Google Doğrulamanızı sıfırlayabilirsiniz: 1. [Google Doğrulama] öğesinin yanında bulunan [Değiştir] veya [Kaldır] seçeneğine tıklayın. 2. Notları dikkatlice 

Binance Borsasında Margin/Kaldıraç (Long-Short) İşlemleri 

Bu videoda Binance borsasında kaldıraçlı işlemler yapabilmek gerekli olan temel işlemlerden kısaca bahsettim.Unutmamalısınız ki, kaldıraçlı işlemler yüksek r

Binance Varlık Kurtarma Sorunu - Şikayetvar

Binance Kayıp Kripto Para. Paribu'dan Binance'ye XRP coin aktardım aktarım onaylandı diyor Binance müşteri hizmetlerine şikayetimi bildirdim varlık kurtarma başvurusu yaptım ama gözükmüyor. 10 gün geçti hala bir cevap alamadım, muhatap da bulamıyorum. Destek kısmında bir var bir yok.

Binance'ye Yapılan Varlık Kurtarma Başvurusunun Çözüme 

Binance için yazılan 'Binance'ye Yapılan Varlık Kurtarma Başvurusunun Çözüme Kavuşmaması!' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Binance hakkında şikayet yazmak için tıklayın!

Sağduyulu Kripto Alım Satımı Nasıl Yapılır? | Binance Academy

Nasıl banka hesap bilgilerinizi paylaşmıyorsanız, özel anahtarınızı ya da kurtarma cümlenizi de başkalarıyla paylaşmamalısınız. İhtiyaçlarınıza ve güvenlik seviyenize bağlı olarak önerdiğimiz Binance Smart Chain cüzdanları listemizden bir dijital cüzdan seçebilirsiniz.

Binance Affiliate Programı Nedir? Nasıl Başvuru Yapılır?

Binance satış ortaklığı başvurusu için en garanti yöntem ise Binance Türkiye’nin Twitter, Instagram veya Telegram adreslerinden yönetici veya angel’lara ulaşmanızdır. Bu şekilde iletişime geçmeniz durumunda affiliate programına katılmanız şartları taşımanız halinde daha kolay olacaktır.

Binance Hesap Silme ve Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır 

Binance hesabınızı silmeden önceden bilmeniz gereken birkaç bilgi var. Bunlara yazının ilerleyen bölümlerinde detaylıca bahsedeceğiz.Ancak şimdilik binance hesap silme ve kapatma adımlarına direk olarak geçelim. En altta ise binance hesap silme linkini kolayca bulabileceksiniz.

Binance Chain Wallet nedir ve nasıl kullanılır? Adım adım 

Binance Chain Wallet, Binance Chain ve Binance Smart Chain için kullanılan bir kripto para cüzdanıdır. Cüzdan uygulaması aslında bir eklentidir ve “ Google Web Mağazası “ üzerinden indirilebilir. Bu kripto cüzdan sayesinde her iki blok zinciri arasında çapraz zincir transferleri üzerinden para gönderip almanız mümkündür.

VanEck, Ethereum Vadeli İşlem Fonu İçin SEC'ye Bir ETF 

Yatırım yönetimi firması VanEck, bu kez bir Ethereum vadeli işlem fonu için SEC’ye başka bir ETF başvurusunda bulundu. Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), büyüyen listesine ek olarak başka bir ETF başvurusu daha aldı. Bu kez VanEck, Ethereum Strategy ETF adlı vadeli işlem tabanlı bir Ethereum ETF’i dosyaladı.

Binance Visa Kartı İncelemesi • Binance Banka Kartı (2021 

Binance Kart, Binance tarafından piyasaya sürülen bir kripto banka kartıdır. Borsanın kripto banka kartı şirketi Swipe’ı satın almasının ardından 2020’nin Mart ayında duyurulan Binance Kart, Eylül 2020’de seçili Avrupa ülkelerinde piyasaya sürüldü. Kart, Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB), Ethereum (ETH), Swipe’ın 

Nexo.io Nedir? Güvenilir mi? Coin'de Kredi Veren Şirket 

Nexo, kripto para piyasalarında kredi veren projelerden ve kripto varlık sahiplerine, varlıklarının değerini ortaya çıkarmak ve varlıklarını satmak yerine borç almak suretiyle anında nakit kazanma şansı elde etmek için harika bir yol sunuyor. Kripto paranızı rehin verir karşılığında kredi alırsınız. Krediyi de ödedikten sonra kripto paranızı geri alırsınız.

Ekonomi ve Finans Haberleri, Piyasalarda Son Durum

Ekonomi'de son dakika gelişmeleri, piyasalardaki son durum ve finans dünyasına dair tüm merak edilenler Bloomberg HT'de.

Binance Para Yatırma İşlemi Nasıl Yapılır? - Anthaber.net

Binance Para Yatırma İşlemi Nasıl Yapılır? Sanal para birimleri, teknolojinin ulaştığı noktanın beraberinde getirdiği faydalı araçlardan birisidir. Sanal para birimleri, hiçbir devlete veya merkez bankasına bağlı olmayan, merkezileştirilmemiş bir sistemdir.

Kripto Paraların Vergilendirilmesi Nasıl Yapılır? - vergileme

Kripto Paraların Vergilendirilmesi Nasıl Yapılır? Kripto paraların vergilendirmesi çeşitli ülkelerde farklı tanımlamalar üzerinden yapılmaktadır. Bazı ülkeler kripto paralar

Binance Hesap Dondurma Ve Kapatma | Binance Coin Market

Binance.Com Hesap Dondurma Hakkında Binance.com hesabınızı “dondurmak veya kapatma işlemi “ oldukça kolay bir işlemdir . Giriş yapmış olduğunuz ” İP Adresiniz ” üzerinden tekrar hesabınıza giriş yapıyorsunuz ‘Ayarlar‘ kısmından ” hesap ayarlarına ” giriyorsunuz daha sonrasında açılan sayfada aşağıdaki görseldeki gibi ” Disable Your Account 

Kripto para transferleri nasıl yapılır? - vergileme

Kripto para transferleri nasıl yapılır? Genel olarak kripto borsalar arasında kripto paralar aktarılabilmektedir. Ama genelde, kripto paraların BTC (bitcoin) ve USDT (tether/dolar) üzerinden borsalar arası aktarımı yapılmaktadır. Aktarma yaparken, TRC20 platformu üzerinden aktarma yapılırsa bazen komisyon alınmamakta, bazen de 1 

Binance Esnek Birikim Nedir ? Hesaplama Nasıl Yapılır 

Kripto paralarda esnek birikim kelimesini son günlerde sıkça duyuyoruz. Esnek birikim çok yeni bir ürün değil. Ancak, kolay para kazanabilme adına bu tür finansal ürünler, piyasaya yeni giren bir çok kişinin aklında bazı soru işaretleri oluşturdu. Bu yüzden bu yazıda Binance esnek birikim nedir ? hesaplama nasıl yapılır gibi sorulara yanıt bulabileceksiniz.

Binance Long Açmak Ne Demektir? - .Finans

Binance Long açmak ne demek sorusuna aradığınız cevabı bulduysanız şimdi borsada long açma işlemi nasıl yapılır ona bakalım. Borsalarda long işlemi yapmak hemen hemen neredeyse aynı şekildedir ancak bazen ufak farklı detaylar olmaktadır. Binance üzerinde long açarken yapmanız gerekenler;

Yakın zamanda SEC'den onay bekleyen 6 Bitcoin ETF'i ve 

Varlık yönetim şirketi olarak bilinen Advisorshares Managed, birçok farklı tipte ETF hizmeti veriyor. Başvuruya göre, varlıklarının büyük bir çoğunluğunu Bitcoin ETF’lerine yatırmayı planlıyor. Şirketin başvurusu, Ağustos ayının sonlarında tamamlandı ve dosyalaması SEC’nin isteklerine göre yapıldı.

Blockchain Teknolojisi, COVID-19 ile Mücadeleye Nasıl 

Blockchain, covid-19 kurtarma sürecine katkıda bulunmak, oluşturmak ve izlemek için benzersiz bir yol sağlar. Belki de pandemi sona erdiğinde, blockchain’in bize nasıl yardımcı olduğuna tekrar bakabiliriz ve şüpheciler bu teknolojiyi günlük kullanım için benimsemeye ikna olabilirler.

Is the Evergrande crisis pushing Bitcoin, Tether markets 

COVID-19 salgını dünya ekonomisini dizlerinin üzerine çöktürmeyi başardı. Ülkeler hala toparlanmaya ve parçaları toplamaya devam ederken, onları başka bir endişe bekliyor: Evergrande Krizi. 300 milyar dolarlık yükümlülükleri nedeniyle Evergrande Group, bir süredir haberlerde yer alıyor. Bu noktada, Çin'in ikinci […]

Binance Referans Linkiyle Para Kazanma - Unibilgi

Binance Türkiye yetkilileri “affiliate (satış ortaklığı)” kapsamında sosyal medyada ekonomiyle ilgili yüksek takipçili hesapları olan veya ziyaretçi sayısı fazla olan web site sahiplerine %41 komisyon indirim oranı belirleyebilmektedir. Üyeler bunun en fazla %20’sini paylaşabilmektedir. Binance’e affiliate başvurusu yapabileceğiniz bir argüman yoksa bile para 

Dev varlık yönetim şirketinden BTC ETF başvurusu

Dev varlık yönetim şirketinden BTC ETF başvurusu Kripto para dünyasına giriş yapmak isteyen geleneksel finans şirketlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Yönetimi altında 35 milyar dolar değerinde varlık bulunan Global X şirketi, Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusu için harekete geçti…

Çoklu varlık kripto ürünlerine yatırım artıyor, BTC ve ETH 

Çoklu varlık kripto ürünlerine yatırım artıyor, BTC ve ETH’de çıkışlar var. Avrupa'nın en büyük dijital varlık fonu yöneticisi CoinShares'e göre, dijital varlık yatırım ürünlerinden üçüncü haftada da üst üste çıkışlar görüldü. Bitcoin ve Ethereum yatırımlarındaki çıkışlara rağmen, çoklu kripto 

Büyük varlık yönetim şirketi Fidelity'den Bitcoin ETF 

Büyük varlık yönetimi şirketi Fidelity, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na bir Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) için başvuru yaptı.. İlgili dosyada fonun sponsoru FD Funds Management LLC ve yöneticisi ise Fidelity Service Company, Inc. olarak belirtiliyor. Belgede FD Funds Management LLC’nin Fidelidity’nin Boston ofisiyle aynı adresi paylaştığı görülüyor.

Huobi den paribuya transfer nasıl yapılır? - vergileme

Huobi’den paribuya transfer nasıl yapılır? Huobi den paribuya transfer nasıl yapılır? Uluslararası kripto para borsalarından bir diğeri olan Huobi’den paribuya para aktarırken genelde BTC ve USDT cinsinden para aktarılmaktadır. Ancak, USDT daha çok ağ tarafından desteklenmektedir.

Binance Nedir ? Güvenilir mi ? Binance Nasıl Üye Olunur 

Binance Çin merkezli bir kuruluştur. 2017 yılında Çin’de alınan karara göre ülkede kripto para ticaretini yapılması yasaklandı ve bunun üzerine Binance, Avrupa ülkesinde Malta’da ofis açarak kripto para borsasına devam etti.

Bugün bir Bitcoin ETF'i daha işleme açılacak

Bugün bir Bitcoin ETF’i daha işleme açılacak. Kanada’nın en büyük varlık yönetim şirketi CI Financial’ın Bitcoin ETF başvurusu, Kanadalı regülatörlerden onay aldı. Buna göre, CI Galaxy Bitcoin ETF’i bugün borsanın onayını takiben Toronto Menkul Kıymetler Borsası’nda (TSX) işleme açılacak.

Güvenilir Kripto Para Siteleri - onlinekrediler.net

Kripto para satın almak ve bu alana yatırım yapmak, uzun vadede ciddi kazanımlara yol açabilen bir durumdur. Tabi burada önemli olan nokta, güvenilir bir kripto para borsası tercih etmektir. Farklı komisyon oranlarına sahip, çeşitli sistem ve altyapılarla oluşturulan kripto para borsaları mevcuttur. Bunların arasında en güvenilir ve birçok kişinin tercih ettiği siteler 

Nxt Coin Nedir ? Nasıl Alıp Satılır? | Kredi ve Para

Nxt madenciliği proof of stake algoritmasına dayanmaktadır. Bu teknolojinin Bitcoinde olduğu gibi işlemci gücüyle bir ilgisi yoktur. Bu işlemin gerçekleştirilebilmesi için cüzdanda minimum 1000 Nxt bulunması gerekiyor. 24 saatlik onay sürecinin ardından dövme etkinleştirilerek işlem başlar ve blok oluşturulana kadar devam eder.

Güneşin Tam İçinde

Yıllardır 10. yıl nutku ve bildiğimiz kısa hızlı görüntüleri dışında bir film çekimini görmemiştim. Çok sevindim. İzleyin ve şaşırın. Bir ulusun önderi ne kadar ulusunu kucaklıyor, milletiyle kendi çocuğu ve annesi babası gibi nasıl kalpten sevgiyle dolu, dış dünyayla nasıl rahat ve dürüst konuşuyor.

Binance TR Mobil Uygulaması Nasıl Kullanılır? 2021 Eylül

Yeni düzenleme sayesinde Binance TR mobil uygulamayı kullanıma sundu. Binance TR Mobil Uygulaması nedir, nasıl kullanılır, yükleme aşamaları, Android/IOS için kayıt aşamaları, para çekme, para yatırma, Binance APK nedir ve güvenilir mi, kripto para alım satım işlemleri yapılması hakkında detaylı bilgileri inceleyebilirsiniz.

referans kodu: binance referans kodu nasıl alınır

OpenSea Nedir, OpenSea Nasıl Kullanılır? OpenSea Rehberi 

OpenSea, ERC721 varlıkları alıp satabileceğiniz dijital bir pazar yeri. Bu rehberde OpenSea kullanımı ile ilgili bilmeniz gereken her şeyi bulabilirsiniz. OpenSea nedir? OpenSea, blockchain tabanlı dijital varlıklar için merkezi olmayan bir pazar yeridir.OpenSea’da alım satımı yapılan toplanabilir token’ler, Ethereum’un ERC-721 standardı ile oluşturulan non-fungible 

Coinbase – Bitcoin, Ethereum ve daha fazlasını güvenle 

Coinbase; Bitcoin ve Ethereum gibi kriptoları almak, satmak ve depolamak için kolay ve güvenli bir yerdir. ABD merkezli Coinbase, 30'dan fazla ülkede mevcuttur.

Grayscale, 6 kripto para için daha başvuru yaptı

Yazar Burak Köse. 28 Ocak 2021. Dünyanın en büyük dijital varlık yöneticisi Grayscale, 6 kripto para için yeni başvurular yaptı. Geçtiğimiz hafta LINK, BAT, MANA, LPT ve XTZ için Delaware’de başvuruda bulunan şirketin dün de AAVE, ATOM, DOT, EOS ile gizlilik odaklı kripto para XMR ve ADA için başvuru yaptığı belirlendi.