Kucoin davet kodu c65aQs

KuCoin davet Kodu c65aQs

KuCoin Borsasına Genel Bakış

KuCoin.com bu gerçekten etkileyici ve güvenilir bir değişimdir, ancak en önemlisi kullanımı inanılmaz derecede kolaydır! Borsa, 200'den fazla ülkeden 5 milyondan fazla kayıtlı kullanıcı topladı ve yatırımcıların dijital varlıkları ve kripto para birimlerini değiştirmeleri için kullanımı kolay bir platform sağlayarak dünyanın dört bir yanındaki bireylere hitap etmek üzere inşa edildi.

KuCoin, 2017'de kurulmasının ardından hızla dünyanın en popüler kripto ticaret borsalarından biri haline geldi ve coinmarketcap'e göre KuCoin şu anda spot piyasasının trafiği, likiditesi ve işlem hacimlerine göre ilk 10 borsa olarak sıralanıyor.

KuCoin hem yeni başlayanlar hem de deneyimli tüccarlar için uygundur ve hizmetlerini web sitesi veya mobil uygulama aracılığıyla sunarak, en popüler kripto para birimi varlıkları ve düşük kapaklı altcoinler için çok çeşitli ürünler ve gelişmiş ticaret araçları sunar. Küresel popülaritesi nedeniyle 'Halk Borsası' olarak da bilinen KuCoin, dünya çapında milyonlarca kripto sahibi tarafından güvenilen ve kripto para ticareti için mevcut en iyi borsalardan biri olmasıyla tanınıyor.

KuCoin, ABD vatandaşlarının diğer borsalardan farklı olarak kripto para birimlerini satın almalarına izin veriyor ve geniş bir dijital varlık listesine sahipler. KuCoin, diğer birçok borsadan önce yüksek profilli post ICO paralarını listelemede çok aktiftir, bu yüzden bu moonshot erken yakalama şansı daha yüksektir! Borsa, kullanıcılarına KCS jetonlarını tutma bonusları, alım satım yarışmaları ve lüks araba hediye etme gibi birçok ödül ve teşvik sunmanın yanı sıra yeni kayıtlar için% 40'lık bir alım satım ücreti bonus programı sunuyor.

KuCoin kendi tokeni olan KuCoin Hisselerini (KCS) yarattı. KCS belirteci eklendi ediyor ancak exchange ücretinin bir kısmını alıp token holding ödüllendirileceği yönünde ek KCS kazanmak gibi sahibine fayda döviz kullanmak için gerekli değildir.

Resmi KuCoin yönlendirme davet c65aQs, yeni kullanıcıların tamamlanan her siparişte% 40 işlem ücreti bonus planının bir parçası olmasını sağlar. Bonuslar KuCoin tarafından her gün kucoin'in kendi token kc'lerinde ödenen ödüller ile verilir, alınan ödüller hemen takas edilebilir.

Şimdi kucoin'de İşlem yapmaya başlayın!

KuCoin Küresel

KuCoin Marj Yönlendirme davet

KuCoin Yönlendirme Bonusu

KuCoin Vadeli İşlem Yönlendirme davet

Neden KuCoin .com'a Kaydoluyorsunuz?

Teşvik bonusu: KCS sahipleri, holdingleriyle orantılı olarak günlük temettü alırlar

Yönlendirme bonusu: Yeni kullanıcıları yönlendirerek KCS kazanma şansı

ABD ve dünya çapında kullanıcılar sağlar.

Kapsamlı İşlem çiftleri: BTC, ETH, NEO, USDT, KCS, BCH

Kullanıcı dostu değişim arayüzü

Düşük ücret yapısı: Binance ile aynı düşük% 0,1 işlem ücreti, KCS sahipleri için işlem indirimi ve düşük para çekme ücretleri

7/24 müşteri hizmetleri: Web sohbeti, e-posta ve daha fazlasını içerir

KCS bir ERC20 belirtecidir

Borsa güvenliği: Banka standartlarına dayalı yüksek düzeyde gizlilik, varlık ve operasyonel düzeyde güvenlik sistemi.

Merkezi olmayan bir değişim olmak için gelecek planları

Büyük Reddit topluluğu

Ölçeklenebilirlik için yüksek performanslı motor

Resmi KuCoin Yönlendirme davet c65aQs, kaydolan herkes tarafından kullanılabilir KuCoin.com veya KuCoin Vadeli İşlemleri, ödüllendirici işlem ücreti yönlendirme bonusu programının bir parçası olmak için!

KuCoin, işlem ücretlerinin en fazla% 40'ını tüccarlara üç kademede günlük bonus olarak geri veriyor% 20 /% 12 / 8%

KuCoin kaydol: Etkinleştirmek için kayıt olduğunuzda c65aQs'u yönlendirme kodu alanına kopyalayıp yapıştırın!

KuCoin Kayıt Afişi

Kucoin'e Nasıl Kayıt Olunur

Doğrudan Kucoin'in kayıt sayfasına gitmek için yukarıdaki başlıktaki KuCoin kaydol düğmesini tıklayın veya sağ üst köşedeki kaydol düğmesine gidin ve tıklayın, bu aşağıdaki kırmızı kutuda vurgulanır.

Kayıt kutusunda, telefon numaranızı doğru ülke koduyla doldurun, kendinize bir doğrulama kodu gönderin ve bir sonraki alana girin.

Güçlü bir giriş şifresi seçin ve yönlendirme bonusu programına katılmak için aşağıda gösterilen alana KuCoin davet kodu c65aQs 'u girin.

Koşulları kabul ve tıklayın "Sonraki"kutusunu kontrol edin.

KuCoin Kayıt Yeri

KuCoin Kayıt Ol

KuCoin Oku

c65aQs

KuCoin davet Kodu Nedir?

Resmi KuCoin Yönlendirme Kodu c65aQs'dur ve yeni kullanıcıların Kucoin'in ödüllendirici işlem ücreti bonus programının bir parçası olmalarını ve maksimum% 40 bonus kazanmalarını sağlar!

Katılmanız gereken 5 neden KuCoin.com

1.

Ödüllendirici sevk programı

c65aQs kodunun kullanılması KuCoin, işlem ücretlerinin% 40'ını kullanıcılara üç kademede günlük bonus olarak% 20 /% 12 / 8 verir%

2.

Madeni paraların mükemmel seçimi

Belirli bir altcoin arıyorsanız, büyük olasılıkla şu adreste listeleniyor KuCoin.com

3.

Yeni madeni paraların erken listesi

100 katına eğer aradığınız varsa ay KuCoin erkenden yakalamak için daha olasıdır sikkeler listeleyen bu

4.

Düşük işlem ücretleri

KuCoin standart olarak düşük işlem ücretleri sunar, ancak 20'ye kadar olan yerel coin KC'LERİNİ kullanarak bunları daha da düşürebilirsiniz%

5.

7/24 Destek

Kucoin, sosyal çoklu platformlarda da süper hızlı ve yardımcı desteğe sahiptir

KuCoin kullanıcılarına, kredi kartı veya banka kartıyla anında kripto alımları, spot ve marj işlem platformu ve ödüller kazanmak için çeşitli kripto para birimlerine bahis yapma olanağı gibi çok çeşitli özelliklere erişim sağlanır. Platformun diğer özellikleri şunlardır:

Acemi ve deneyimli tüccar dostu bir kullanıcı arayüzü

çok dilli desteğe sahip birçok servis ekibinden 7/24 müşteri desteği

200'den fazla küresel yüksek kaliteli blockchain projesinden oluşan çok çeşitli

KuCoin Vadeli İşlemleri, tüccarların sözleşmeleri 100 kata kadar kaldıraçla işlem yapmalarını sağlar

400'den fazla ticaret çiftinin büyük bir teklifi

Kredi / banka kartı alımları ve banka havalesi ödemeleri için destek

KuCoin, USD, GBP, EUR ve CNY dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından 45'in üzerinde fiat para birimini kabul etmektedir

Düşük spreadli yüksek likidite sipariş defterleri

Kullanıcıların dünyanın herhangi bir yerinden ticaret yapmasına olanak tanıyan bir mobil ticaret uygulamasına erişim

Tüccarlar 10x kaldıraç ile kripto ticaret için izin marjı bir platform

Güvenli bir cüzdanda çevrimdışı soğuk depolama seçenekleri

Paraları ve jetonları tutmak için ödüller kazanmanızı sağlayan KuCoin Staking KuCoin.com

Kripto para birimlerinize faiz kazanmak için kredi platformu

Platforma daha fazla kullanıcı getirdiğiniz için sizi ödüllendiren bir ortaklık programı

KuCoin Özellikleri

KuCoin, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli altcoin tüccarları için temiz, duyarlı ve sezgisel bir spot ve marj işlem platformu sunar. Tüccarların işlem platformunu kullanmak için bir KuCoin cüzdanına para yatırmaları gerekir ve finanse edildikten sonra, tüccarlar 'Ticaret' açılır menüsünü açmalı ve 'Spot' veya 'Marj' değişimini seçmelidir. Bu, tek bir grafik olarak görülebilen veya farklı kripto çiftlerini veya zaman dilimlerini izlemek için dörtlü ekrana bölünmeyi tercih ederseniz canlı kripto grafiklerini görüntüler.

KuCoin Ticaret Platformu

İşlem ekranının altındaki sipariş kutusu spot, marj ve vadeli işlem piyasaları arasında hızlıca geçiş yapma seçeneği sunar. Her pazar, hesap bakiyesine göre hızlı pozisyon boyutlandırmasına izin vermek için hızlı bir sipariş miktarı yüzdesi (örneğin% 25,% 50,% 75 ve% 100) sağlar.

Limit, market, stop-limit ve stop market'i içeren çeşitli sipariş türleri vardır. Bir sipariş girmek istediğinizde, kripto para biriminin fiyatını otomatik olarak girecek olan son işlemler penceresini tıklatmanız yeterlidir.

KuCoin Ticaret Görünümü

KuCoin Siparişi

KuCoin Instant Exchange, küresel pazardan sizin için mevcut en iyi döviz kurunu getiren ve size desteklenen kripto para birimlerinin yıldırım hızında satın alınmasını sunan tek tıklamayla bir kripto değişim hizmetidir.

KuCoin Anında Değişim, anında işlem hesaplaması ile sıfır ÜCRET karşılığında rekabetçi fiyatlarla büyük siparişleri destekler.

KuCoin Anında Değişim

Resmi KuCoin Yönlendirme Kodu,% 40 işlem ücreti bonusu için c65aQs'dur - kayıt sırasında kullanın - programın etrafındaki kurallar burada açıklanmıştır!

Yönlendirme Bonusu = Davetlinin işlem tutarı * İşlem ücreti oranı * Davetlinin seviyesine göre Yönlendirme Bonusu oranı.

A-level davetlinin sevk Bonusu oranı: 20%

B seviyesi davetlinin sevk Bonusu oranı: 12%

C seviyesi davetlinin sevk Bonusu oranı: 8%

Davetli siparişi her tamamladığında ilgili Sevk Bonusu işlem ücretinden alınacaktır.

Her başvuru, tamamlanan ilk siparişten itibaren bir yıl boyunca geçerli olacaktır.

KuCoin Sevk Bonusunu her gün verecektir.

Yönlendirme Bonusu basit bir tıklama ile cüzdanınıza kaydedilebilir.