binance Otomatik Yatırım Kullanım Koşulları

 Otomatik Yatırım Kullanım Koşulları


1. İşbu Otomatik Yatırım Hüküm ve Koşulları, başlangıçtaki Otomatik Yatırım planının tam anlamıyla ayarlanmasının ardından tam olarak yürürlüğe girecek olup, siz Binance.com Cüzdanınızdaki "Kazan" sekmesinden Otomatik Yatırım planı ayarlarınızı değiştirene ve/veya Otomatik Yatırım planınızı sonlandırana kadar tam anlamıyla yürürlükte olacaktır. 


Size önceden bildirimde bulunarak Otomatik Yatırım planını herhangi bir zamanda sonlandırabiliriz.

2. Otomatik Yatırım, işlemleri kullanıcının belirtilen işlem planı bilgilerine göre gerçekleştirmek üzere Binance Takas özelliğini kullanır. Otomatik Yatırım kapsamında yapılan işlemler sonucunda oluşan alım satım komisyonları, Binance Takas'taki alım satım komisyonlarına eşit olacaktır. Binance Takas özelliği veya ilgili komisyonlarla ilgili daha fazla bilgi almak için buraya bakın. 

3. Yeni bir Otomatik Yatırım planı oluşturmak üzere "Onayla" seçeneğine tıklayarak, belirtilen planınız kapsamında ileride yapılacak işlemler için izin vermiş olursunuz. Otomatik Yatırım planınızın durumunu düzenli aralıklarla kontrol etmeniz önemlidir. 

Tarafınızdan sunulan Otomatik Yatırım planının bilgilerini ve ayrıntılarını doğrulama zorunluluğumuz bulunmamaktadır. Tarafınızdan sunulan Otomatik Yatırım planının tüm bilgileri ile ayrıntılarının doğru ve eksiksiz olduğu kabul edilecektir.

4. Binance; yanlış katılım tutarından, yanlış yinelenen döngü bilgilerinden veya spot cüzdanınız ve/veya esnek birikimlerinizde fonların yetersiz olmasından kaynaklanan herhangi bir zarardan ötürü size karşı sorumlu olmayacaktır. 

İşlemlerin gerçekleştirilebilmesi için spot cüzdanınızda ve/veya esnek birikimlerinizde her zaman yeterli bakiyenin bulundurulmasını sağlamak sizin sorumluluğunuzdadır.

 Herhangi bir nedenle Otomatik Yatırım planınızın uygulanmasında yaşanacak herhangi bir gecikmeden (olması durumunda) ötürü sorumlu tutulamayız. 

5. Otomatik Yatırım planınızda herhangi bir değişiklik yapmak için Otomatik Yatırım planınızı Cüzdanınızda bulunan "Kazan" sekmesinden düzenlemeniz gerekecektir. 

6. Tamamen kendi taktirimize bağlı olarak herhangi bir Otomatik Yatırım planını işlemeyi, iptal etmeyi, sonlandırmayı veya tersine çevirmeyi reddetme hakkımız saklıdır. 

İşlemin kara para aklama, terörün finansmanı, dolandırıcılık veya diğer herhangi bir türde mali suç ile ilgili olduğundan (veya ilgili olma ihtimalinin yüksek olmasından) şüphelendiğimiz; mahkeme celbi, mahkeme emri veya yasal mercilerin emirlerine yanıt verdiğimiz; işlemin hatalı olduğundan makul ölçüde şüphelendiğimiz veya işlemin yürürlükteki herhangi bir Kısıtlama ( Kullanım Koşullarının 1b maddesinde belirtilmiştir) ile ilgili olduğundan şüphelendiğimiz durumlarda söz konusu işlemi tersine çevireceğiz ve iptal edilen işlemle veya buradaki hükümler uyarınca tarafımızca uygulanan yaptırımlar nedeniyle oluşan herhangi bir zarar veya kayıp veya iptal edilen işlemle aynı koşullara sahip veya aynı fiyattaki bir satın alma veya satış emrini yeniden işleme koymanıza izin verme konusunda hiçbir yükümlüğümüz bulunmamaktadır.


Otomatik Yatırım: %100 Alım Satım Komisyonu Geri Ödemesi


Promosyon dönemi : 14/02/2022 15:00 - 01/03/2022 02:59 (TSİ)

Katılmak için Şimdi Kaydolun

Dolar Maliyet Ortalaması Yapmaya Başlayın - Alım Satım Komisyonlarını Biz Karşılayalım

Otomatik Yatırım planlarınızda %100 alım satım komisyonu geri ödemesi ile kripto performansınızı katlayın! Promosyon dönemi boyunca ilk Otomatik Yatırım Planını oluşturan tüm yeni Otomatik Yatırım kullanıcıları Otomatik Yatırım alım satım komisyonlarında BNB geri ödemesi alacaktır.

Başlangıç RehberiTercih ettiğiniz kripto ile bir Otomatik Yatırım Planı oluşturun.2.500 $'a varan değerde USDT veya BUSD ya da toplam alım miktarında ikisinin bir kombinasyonu ile geri ödeme ödüllerine hak kazanın.Kullanıcı başına 5 $'a varan değerde BNB geri ödeme ödülü alın: Maksimum geçerli alım tutarı, alım-satım komisyonu oranı ile çarpılır = 2.500 $ x %0,2 = 5 $.

Otomatik Yatırım Planınızı Oluşturmak için:

1. Binance Uygulaması'ndan ya da buradaki bağlantıdan Otomatik Yatırım simgesine tıklayın.

2. Almak istediğiniz kripto parayı seçin

3. Her bir yinelemede almak istediğiniz tutarı ve tercih ettiğiniz sabit coini seçin.

4. Satın aldığınız kriptoyu kullanmak için Kazan Cüzdanına gidin. BNB'nizi BNB Kasasında bulabilirsiniz.

Lütfen dikkate alınız:Hak kazanan kullanıcılar birden fazla Otomatik Yatırım Planı oluşturarak promosyon dönemi boyunca herhangi bir miktarda Otomatik Yatırım alımını tamamlayabilirler.

Otomatik Yatırım Planı kapsamındaki alımlar Spot cüzdanınızdan fonlanabilir.Otomatik Yatırım alımlarının başarılı olmasını garantilemek adına yeterli sabit coin bakiyesine sahip olduğunuzdan emin olun.

Katılmak için Şimdi Kaydolun

Hüküm ve KoşullarBu promosyon sadece ilk defa Otomatik Yatırıma katılan kullanıcılar içindir.

Promosyona katılmak isteyen kullanıcılar bu sayfada yer alan [Kayıt Ol] tuşuna tıklamalıdır.Kullanıcılar 2.500 $'a varan değerde USDT veya BUSD ya da ikisinin bir kombinasyonuyla toplamda 2.500 $'a varan değerdeki bir alım tutarı için geri ödeme ödüllerine hak kazanabilirler.

Hak kazanan her bir kullanıcının alabileceği toplam geri ödeme ödülü 5 $ değerinde BNB ile sınırlıdır (2.500 $ x %0,2 = 5 $).Ödüller, promosyon tamamlandıktan sonra iki hafta içerisinde BNB cinsinden, ödeme anındaki kur oranı temel alınarak ödenecektir.

 Ödülleri oturum açarak ve ardından Cüzdan > İşlem Geçmişi > Dağıtım sekmesine giderek kontrol edebilirsiniz;Katılım miktarınız, para biriminin katılım anında USDT karşısındaki kur oranı temel alınarak hesaplanacaktır.

Dolandırıcılık faaliyetlerinde yer alan kullanıcılar promosyondan otomatik olarak diskalifiye edilecektir;Binance, promosyonu ve promosyon kurallarını tamamen kendi takdirine bağlı olarak iptal etme veya değiştirme hakkını saklı tutar.

Risk uyarısı: Kripto para alım-satımı yüksek piyasa riski içerir. Lütfen yatırımlarınızı dikkatlice yapın. Binance, alım-satımdan kaynaklanan kayıplarınızdan sorumlu değildir.

Binance, tamamen kendi takdirine bağlı olarak bu duyuruyu herhangi bir zamanda ve herhangi bir nedenle önceden haber vermeksizin düzeltme, değiştirme veya iptal etme hakkını saklı tutar.