binance referans kimliği nedir PCS4O26W

binance referans kimliği nedir PCS4O26W

Binance  Referans Kimliği Kodu 2022: 100 $ Bonus + %45'e varan Ömür Boyu İndirim
Son Güncelleme: 12 Mart 2022, Simon Ikuseru
Bu gönderi bağlı kuruluş bağlantıları içerebilir. Daha fazla bilgi için lütfen bu açıklamayı okuyun.

Dünyanın en büyük kripto borsasında kripto para ticareti yapmaya başlamak istiyorsanız, Binance  Referans Kimliği kodundaki bu gönderi tam size göre.

Bu Binance  Referans Kimliği kodu “D4SELPKM” ile kaydolduğunuzda tüm kripto işlemlerinizde% 45'e varan ömür boyu ücret indirimini nasıl alabileceğinizi öğreneceksiniz.

Ayrıca, basit görevleri tamamlayarak 100 $ bonus kazanma şansına da sahip olacaksınız.

Ve sınırlı bir süre için, Binance Mystery Box Promosyonu ile 500 $ 'a kadar ücretsiz kripto kazanın. Bunu öğrenmek için okumaya devam edin.

Ürün ve hizmetlerini, ücretlerini ve fiyatlandırmasını, Binance platformunun güvenli olup olmadığını ve daha fazlasını kapsayan bir Binance incelemesi de sağlanmaktadır.

İçindekiler tablosu göster 
Binance  Referans Kimliği Kodu
Bu Binance  Referans Kimliği kodu olan D4SELPKM ile kaydolarak, yeni Binance kullanıcıları platformda kripto para ticareti yaptıklarında ömür boyu% 20 ücret indirimi elde ediyor.

Başlamak basit ve kolaydır. Hesabınızı ve kimliğinizi doğrulamanız gerekir, ancak çok uzun sürmez.

Ayrıca Binance ve kripto topluluğu tarafından geliştirilen bir dijital para olan Binance Coin'i (BNB) kullanarak ödeme yaptığınızda ekstra %25 indirim elde edebilirsiniz.

Binance Coin hakkında daha fazla bilgiyi aşağıda detaylı olarak öğrenebilirsiniz.

Binance  Referans Kimliği Programı Nasıl Çalışır?
Binance  Referans Kimliği programı, oradaki diğer kripto platformlarına kıyasla oldukça cömert.

Yeni kullanıcıların, başvurdukları arkadaşlardan elde ettikleri komisyonlardan pay alırken işlem ücretlerinden tasarruf etmelerini sağlar.

Öncelikle, bir Binance  Referans Kimliği bağlantısı kullanarak kaydolduğunuzdan veya istendiğinde  Referans Kimliği kodunu girdiğinizden emin olun. Alacağınız indirim size gösterilecektir.

Binance  Referans Kimliği kodu ile %45'e varan indirim kazanın
Kaydolduktan sonra, indirim platformdaki tüm işlemlerinize uygulanacaktır

Ardından, arkadaşlarınızı Binance platformuna yönlendirerek daha da fazla kazanabilirsiniz. Ne zaman Binance üzerinden işlem yapsalar komisyonlardan pay alacaksın.

Binance  Referans Kimliği kodunuzu nasıl alıyorsunuz?
Benzersiz  Referans Kimliği kodunuzu almak için profilinize giriş yaparken profil simgesine tıklayın. Ardından,  Referans Kimliği panonuzu göstermek için  Referans Kimliği'ye tıklayın.

“ Referans Kimliği bağlantı listeniz” bölümüne gidin ve “Bağlantınızı oluştur” u tıklayın.

Varsayılan  Referans Kimliği bağlantısının size% 20, arkadaşlarınıza% 0 ödediğini unutmayın. Yani, tüm komisyonu kendinize saklamayı seçebilirsiniz.

Ama bunun neresi eğlenceli? Binance  Referans Kimliği programı sizin ve arkadaşlarınız için bir kazan-kazan olacak şekilde tasarlanmıştır.

Baz komisyon oranının% 20'sini% 15 tutarken arkadaşlarınıza% 5 vermeyi seçebilirsiniz. Veya her biri% 10 olarak eşit olarak paylaşın.

Günlük hesap ortalama bakiyesi 500 bnb'nin altında olan kullanıcılar için% 20 baz komisyon oranı geçerlidir. 500 BNB veya daha fazlası için komisyon oranı% 40'a kadar çıkıyor.

Ve bunun yarısına kadar veya% 20'sini arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Binance 100 Dolarlık Promosyon
Özel Binance  Referans Kimliği bağlantımızı veya "D4SELPKM" promosyon kodumuzu kullanarak kaydolarak, Binance'den 100 $ 'a kadar kayıt kazanmak için otomatik olarak tamamlamanız gereken 3 basit görevi alacaksınız.

3 Görev ve geçerli bonuslar aşağıdaki tabloda gösterilmiştir:

Görev Ödülü
İlk Fiat veya P2P Depozitosu ≥ 50 $ 5 nakit kupon
İlk Kripto Para Yatırma ≥ 50 5 gün içinde 50 $ cashback kuponu
Spot İşlem ≥ 50 $ 45 nakit geri ödeme çeki
Daha teklif hakkında bilgi burada.

Ancak başlamak çok basit:

 Referans Kimliği bağlantımızı kullanarak bir hesap açın
Kripto satın almaya başlamak için kimliğinizi doğrulayın
3 Görevi tamamlayın
Ödülleri kazan
Binance Gizemli Kutu Tanıtımı
Not: Promosyon Süresi Doldu

Sınırlı bir süre için, yeni Binance kullanıcıları Mystery box  Referans Kimliği programı aracılığıyla 500 $ 'a kadar kazanabilirler.

Hak kazanmak için bu bağlantıyı kullanarak kaydolun veya Binance D4SELPKM  Referans Kimliği kodunu girin.

Ardından, ilk gizemli kutunun kilidini açmak için en az 50 $ yatırın, ardından ikinci gizemli kutunun kilidini açmak için en az 200 $ işlem yapın.

Promosyon yoluyla toplam 600.000 $ 'lık kripto paylaşılabilir.

Teklif 15 Aralık 2021'de sona eriyor.

Yeni kullanıcılar için Binance tavsiye teklifi
Binance hakkında
Binance sadece dünyanın en popüler kripto platformlarından biri değil, günlük ortalama işlem hacmi 2 milyar adet ve saniyede 1,4 milyon işlemle en büyük kripto borsası.

Platformdaki toplam işlemlerin değeri günlük 18 milyar dolardan fazla.

Binance, 2017 yılında Changpeng Zhao tarafından kurulan Cayman Adası merkezli bir kripto platformudur.

Çoğu ülkede mevcuttur ve kullanıcılar yerel fiat para birimlerini kullanarak veya başka bir kripto varlığı yatırarak kripto satın alabilirler.

Küresel Binance platformu, Binance.com , ABD'de mevcut değildir, ancak ABD sakinleri Binance.us bu da benzer bir teklif sunuyor.

Kanada'daki çoğu ilde de Binance'e erişebilirsiniz, ancak artık Ontario sakinleri için mevcut değildir.

Binance Madeni Para
Binance, Binance Coin (BNB) adı verilen kendi yerel madeni parasıyla kendi blockchain platformuna sahiptir.

Madalyonun birkaç kullanım durumu vardır. Ortaklığı ve diğer birçok platformla entegrasyonu sayesinde bnb'yi otel, eğlence ve diğer birçok hizmet için ödeme yapmak için kullanabilirsiniz.

Daha da önemlisi, ödeme yapmak için Binance Coin holdinginizi kullanırsanız Binance'teki işlem ücretlerinde% 25 indirim elde edersiniz.

Şu anda dolaşımda yaklaşık 168 milyon Binance coin var. Dolaşımdaki paralar üç ayda bir azaltılır veya madalyonun değerini korumak ve artırmak için yakılır.

Binance Coin şu anda 57 milyar dolarlık piyasa değeri ile 339 dolardan işlem görüyor ve bu da onu piyasa değerine dayalı en büyük 4. kripto para birimi yapıyor.

İşte Binance Coin (BNB) ve mevcut piyasa fiyatı ile ilgili önemli gerçeklerin bir özeti:

Maksimum Besleme: 168,137,036
Dolaşımda: 168,137,036

BNB (BNB)
368.77 ABD Doları (-0.56%)
rütbe

4MARKET KAPAĞI

$60.89 B USDVOLUME

$1.4 B USD
CoinMarketCap tarafından desteklenmektedir
Binance Ürünü
Kripto borsası ana teklifi olsa da, Binance kripto platformunda başka birçok ürün ve hizmet sunuyor.

Bunlardan bazıları şunlardır:

Binance Visa Kartı: Dünya genelinde veya Visa'nın kabul edildiği herhangi bir yerde 60 milyondan fazla satıcıdan yaptığınız alışverişlerde sıfır ücret ve%8'e varan nakit geri ödeme.

Güven Cüzdanı: kripto para birimlerinizi ve NFT'LERİNİZİ saklamanızı sağlayan güvenli bir kripto cüzdanı. Uygulamada da kolayca kripto satın alabilir ve mülklerinize ilgi kazanabilirsiniz.

Binance Pay: Kripto ile alışveriş yapın, ödeme yapın ve ödeme alın. Uygulama ile arkadaşlarınıza ve ailenize para veya kripto göndermek de mümkündür.

Binance Academy: Kripto para birimleri, blockchain ve dijital varlıklarda işlem yapmaya veya yatırım yapmaya nasıl başlayacağınız hakkında bilgi edinin.

Binance Ücretleri
Binance, dünyanın en düşük kripto işlem ücretlerinden birini sunuyor.

Spot ticaret için, ilk seviyedeyseniz, alım satım komisyonu hem üretici hem de alıcı için sadece% 0,1'den başlar.

Son 30 günde 50 BTC'nin altında işlem yapanlar için bu ilk seviyeye VIP0 denir.

150.000 btc'den fazla işlem yaptığınızda ve en az 11.000 BNB tuttuğunuzda seviyeniz kademeli olarak VIP 9'a kadar yükselir.

VIP 9 seviyesi ile yalnızca% 0,02 yapımcı ücreti ve% 0,04 alım ücreti ödersiniz.

Ancak Binance Coin “BNB” kullanarak kripto işlemlerinizi ödeyerek işlem ücretlerinden daha da fazla tasarruf edebilirsiniz.  

Bu indirimle, ilk seviye için alıcı ve üretici ücretlerinde yalnızca% 0,075 ödüyor olacaksınız.

Ve bir Binance  Referans Kimliği kodu kullanarak kayıt sırasında elde ettiğiniz% 20'ye varan  Referans Kimliği geri ödemesiyle daha da düşük ödeme yapın.

Binance Güvende mi?
2019'da Binance, yaklaşık 40 milyon ABD Doları değerinde 7.000 bitcoin'in çalındığı büyük bir hack yaşadı.

Binance müşterilerine geri ödeme yaptı ve o zamandan beri 2 faktörlü kimlik doğrulaması da dahil olmak üzere birçok güvenlik önlemi ekledi.

Ancak, kripto para birimlerini düzenleyen veya elinde tutan hiçbir merkezi otorite olmadan, dijital varlıklarınızın güvenliği size bağlıdır.

Sabit kazanılan paranızın bir kripto borsasında güvende olmasını sağlamanın en iyi yolları:

hesabınızı yalnızca işlem yapmaya hazır olduğunuzda finanse edin, yani fiat para birimini borsada tutmayın
Kripto varlıklarınızı soğuk bir cüzdana taşıyın
Ledger ve Trezor, dünyanın en popüler ve en iyi 2 donanım cüzdanıdır. Ve her ikisini de 100 dolardan daha ucuza alabilirsiniz.


Bazı SSS'ler: Binance  Referans Kimliği Kodu
Kayıt olduktan sonra Binance  Referans Kimliği kodu kullanabilir misiniz?
Bir Binance hesabına ilk kez kaydolurken bir  Referans Kimliği bağlantısı kullanmanız veya bir Binance  Referans Kimliği kodu (D4SELPKM) girmeniz gerekir. Ne yazık ki, daha sonra bir  Referans Kimliği kodu kullanamayacaksınız.

Binance  Referans Kimliği kodumu ve bağlantımı nereden alabilirim?
Oturum açtığınızda, ekranın sağ üst tarafındaki profil simgesine tıklayın. Ardından  Referans Kimliği panosunu açmak için  Referans Kimliğiler'e tıklayın. Varsayılan  Referans Kimliği bağlantısını ve kodunu kopyalamak veya yenilerini oluşturmak için bağlantıyı görürsünüz. En fazla 20 farklı Binance  Referans Kimliği kodu ve bağlantısı oluşturabilirsiniz.

Binance tavsiyesi çalışmıyor mu?
Bunun nedeni doğru kodu girmemiş olmanız veya bir  Referans Kimliği bağlantısı kullanmış olmanız olabilir. Girdiğiniz  Referans Kimliği kodu işe yararsa alacağınız komisyon geri tepme oranını göreceksiniz.

Binance  Referans Kimliği bonusu nedir?
Binance  Referans Kimliği programı, platformdaki tüm işlem ücretlerinizde ömür boyu indirim sağlar. Bonus% 20'ye kadar çıkabilir. Ayrıca Binance coin ile ödeme yaparak ekstra bonus kazanabilirsiniz.

2021'deki en iyi Binance  Referans Kimliği kodu nedir?
En iyi Binance  Referans Kimliği kodu (D4SELPKM), kaydolduğunuzda ticaret komisyonunda size% 20 indirim sağlar. Ayrıca, toplam% 45 indirim karşılığında BNB ile ödeme yapmak için ekstra% 25 alırsınız.